[lwp_divi_breadcrumbs _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/lwp_divi_breadcrumbs]

Over ons

Corvers en van Veldhoven is een bouwkostenadviesbureau met ervaren bouwkostendeskundigen die voor u klaar staan om u te ondersteunen in ieder bouwproject.

Onze aanpak

Corvers en van Veldhoven staat voor korte lijnen en deskundig advies gedurende tijdens het bepalen en opstellen van bouwkosten in verschillende fases van het bouwproces. Ruim 35 jaar ervaring binnen de branche, oog voor kwaliteit en gedegen kennis maken ons tot úw bouwkostenadviesbureau voor een duidelijk en goed advies.

bart-corvers-veldhoven-bouwkostenadvies

Bart Luijendijk

Na jaren ervaring in de bouw is hij intussen al een aantal jaar werkzaam als Senior bouwkostendeskundige. Sinds begin 2020 is Bart mede-eigenaar van Corvers & van Veldhoven.

Piet-Corvers-over-ons

Piet Corvers

Zo’n 35 jaar geleden is Piet begonnen in de bouw. Na velen jaren ervaring bij bouw- en aannemersbedrijven is hij voor zichzelf begonnen met bouwkostenadvies.

Gilbert van Veldhoven

Na diverse functies in de aannemerij en adviesbureaus is Gilbert sinds 2008 Senior kostendeskundige bij Corvers & van Veldhoven en tevens mede-eigenaar.

Gilbert-van-Veldhoven-over-ons

Jac Schalk

Jac heeft 40 jaar ervaring als bouwkundig calculator in de aannemerij.  Sinds 2012 is hij Senior kostendeskundige bij Corvers en van Veldhoven.

Jac-Schalk-over-ons
Bart-Luijendijk-over-ons

Peter Elfferich

Senior Calculator

Corvers & van Veldhoven staat voor

[dsm_icon_list _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="22px" text_font_size_phone="" text_font_size_last_edited="on|phone"][dsm_icon_list_child text="Korte lijnen en een goed advies" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="" text_font_size_phone="19px" text_font_size_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text="Meer dan 35 jaar ervaring in huis" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_text_color_tablet="" text_text_color_phone="" text_text_color_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text="Voor ieder project een eigen aanpak" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="" text_font_size_phone="19px" text_font_size_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]
[dsm_icon_list _builder_version="4.7.4" _module_preset="default"][dsm_icon_list_child text="Ervaring met KRAAN en IBIS software" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="" text_font_size_phone="19px" text_font_size_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text="Inzicht in uw project" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" text_indent="3px" text_indent_tablet="" text_indent_phone="5px" text_indent_last_edited="on|phone" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="" text_font_size_phone="19px" text_font_size_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][dsm_icon_list_child text="Ervaring met 12Build en Bluebeam" font_icon="%%43%%" icon_padding="6px" icon_font_size="30px" _builder_version="4.7.4" _module_preset="default" text_font_size="22px" text_font_size_tablet="" text_font_size_phone="19px" text_font_size_last_edited="on|phone"][/dsm_icon_list_child][/dsm_icon_list]